În acest context, moldovenii caută soluţii pe teritoriul României  pentru a putea să-şi depună actele, dar pentru asta le trebuie un domiciliu stabil. Aşa a fost descoperit un caz cu aproape 1.500 de cetăţeni moldoveni domiciliați într-o casă cu doar două camere.

În perioada 2016-2017, bărbatul ar fi dat, în nenumărate rânduri, declaraţii false în faţa funcţionarilor Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor Galaţi, completând formularul prin care primea în spaţiu, la adresa unde locuia, o casă cu două camere, cetăţeni din Republica Moldova, notează unimedia.info.

În schimbul obţinerii unor sume de bani, bărbatul ar fi facilitat, în acest mod, obţinerea domiciliului scriptic, în municipiul Galaţi, pentru 1.489 de cetăţeni moldoveni, astfel încât aceştia să poată obţine cetăţenia română. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe documente şi înscrisuri, precum şi sumele de 2.795 de euro şi 700 de lei.

Tag-uri:
moldoveni, români, cetăţenie, domiciliu, Republica Moldova, cetăţenie română

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1242.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1242-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
În acest context, moldovenii caută soluţii pe teritoriul României  pentru a putea să-şi depună actele, dar pentru asta le trebuie un domiciliu stabil. Aşa a fost descoperit un caz cu aproape 1.500 de cetăţeni moldoveni domiciliați într-o casă cu doar două camere.În perioada 2016-2017, bărbatul ar fi dat, în...

Preluat de la EVZ