Larry Nassar (54 de ani), fostul medic al lotului național de gimnastică a Statelor Unite, acuzat că a agresat sexual cel puțin 150 de persoane, a aflat astăzi că-şi va petrece tot restul zilelor în închisoare. Judecătoarea i-a dat sentința cu zâmbetul pe buze.

Tribunalul din America l-a condamnat pe acesta la închisoare pe o perioadă cuprinsă între 40 și 175 de ani de pușcărie, informează CNN.

“E o onoare şi un privilegiu pentru mine să-ți dau această sentință. Tocmai ţi-am semnat condamnarea la moarte”, a fost declaraţia cinică a judecătoarei, potrivit presei internaţionale, imediat după ce a fost stabilită decizia finală.

Fostul medic are câteva victime celebre printre care Aly Raisman, McKayla Maroney și Gabby Douglas, toate trei medaliate olimpice cu aur. Totodată, acestea au recunoscut public că au fost abuzate de Nassar, relatează Reuters.

Tag-uri:
condamnare, doctor SUA, Larry Nassar condamnare, nassar, larry

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1278.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1278-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Larry Nassar (54 de ani), fostul medic al lotului național de gimnastică a Statelor Unite, acuzat că a agresat sexual cel puțin 150 de persoane, a aflat astăzi că-şi va petrece tot restul zilelor în închisoare. Judecătoarea i-a dat sentința cu zâmbetul pe buze.Tribunalul din America l-a condamnat pe acesta la...

Preluat de la EVZ