În opinia liderului PNL, campania electorală a PSD a fost „cea mai mare vânzare de iluzii” de după Revoluție și Orban a asemuit programul de guvernare cu o „colecţie de minciuni din cărţile cu baronul Munchhausen”.

Pe parcursul unui an, Codul fiscal a fost modificat de 216 ori, a mai spus președintele PNL, considerând că acest lucru reprezintă „o agresiune sistematică” asupra oricărui om care are o afacere. În opinia sa, „singura preocupare reală” a PSD-ALDE a fost „să se răfuiască cu justiţia”.

Orban a adăugat că PSDALDE nu au adoptat măsuri care ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018 precum creşterea salariilor din sectorul public, impozit zero pentru veniturile mai mici de 2.000 de lei pe lună, neimpozitarea veniturilor pentru medici, impozit zero pe dividende, reducerea TVA la 18%.

Tag-uri:
cartea neagra, guvernare, PSD, promisiuni, PNL, opozitie, Ludovic Orban

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1209.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1209-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
În opinia liderului PNL, campania electorală a PSD a fost „cea mai mare vânzare de iluzii” de după Revoluție și Orban a asemuit programul de guvernare cu o „colecţie de minciuni din cărţile cu baronul Munchhausen”. Pe parcursul unui an, Codul fiscal a fost modificat de 216 ori, a...

Preluat de la EVZ