SUA își dorește ca, alături de aliații europeni și arabi, să ajungă la o strategie perfctă pentru stabilizarea Siriei.

“Rex Tillerson va prezenta o strategie privind Siria, vom afla mai târziu detalii”, a declarat un diplomat din Orientul Mijlociu, conform Mediafax.

Rex Tillerson intenţionează să prezinte strategia Washingtonului de stabilizare a Siriei şi va pleda pentru o soluţie politică la conflictul sirian, au declarat surse arabe şi occidentale.

Secretarul de Stat american se va întâlni la Paris cu miniştrii de Externe din Marea Britanie, Franţa, Germania, Iordania şi Arabia Saudită.

Tag-uri:
sua, strategie, stabilizare, siria, rex tillerson

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1217.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1217-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
SUA își dorește ca, alături de aliații europeni și arabi, să ajungă la o strategie perfctă pentru stabilizarea Siriei.'Rex Tillerson va prezenta o strategie privind Siria, vom afla mai târziu detalii', a declarat un diplomat din Orientul Mijlociu, conform Mediafax.Rex Tillerson intenţionează să prezinte strategia Washingtonului de stabilizare a...

Preluat de la EVZ