Experții avertizează că această boală ”zombi” ar putea să se răspândească la oameni foarte rapid.

”Boala cronică de risipă” (Chronic Waste Disease), cunoscută și sub numele de “boala de zombi”, a fost raportată în 22 de state și în două provincii canadiene începând cu această lună.

Infecția atacă creierul, măduva spinării și alte țesuturi, , ducând la pierderi dramatice în greutate, lipsă de coordonare și chiar agresiune înainte de a muri.

Deși nu se știe încă dacă este transmisibilă la oameni, un studiu recent a descoperit pentru prima dată că macacii ar putea să provoace boala după consumarea cărnii infectate, lucru care provoacă neliniște în rândul cetățenilor, aceștia fiind îngrijorați că în scurt timp s-ar putea transmite și la oameni.

Avertizările asupra “bolii de zombi” au făcut pe mulți să ”traseze” paralele la epidemia denumită ”boala vacii nebune”.

Pentru moment, însă, nu există dovezi că oamenii pot fi afectați de către carnea infectată, potrivit Radio Colorado.

CWD a fost reținută pentru prima oară acum 50 de ani, iar Colorado a fost epicentrul.

Virusul poate fi găsit atât în ​​animalele libere, cât și în cele de crescătorie și este recunoscut ca având efecte teribile asupra organismelor pe care le infectează, scrie Dailymail.

Tag-uri:
zombi, apocalipsa, virus, animale, cwd, oameni, infectie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1244.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1244-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Experții avertizează că această boală ”zombi” ar putea să se răspândească la oameni foarte rapid.”Boala cronică de risipă” (Chronic Waste Disease), cunoscută și sub numele de 'boala de zombi', a fost raportată în 22 de state și în două provincii canadiene începând cu această lună.Infecția atacă creierul, măduva spinării...

Preluat de la EVZ