Femeia spune că şi-a lăsat maşina în faţa unei case, astfel încât să nu blocheze accesul în şi din curte. Nu a reuşit să ajungă cu copilul la grădiniţă, pentru că proprietarul imobilului respectiv a şi ieşit din curte. Potrivit femeii, în acel moment ea a mişcat maşina, parcată paralel cu casa, pentru a lăsa şi mai mult spaţiu acelui şofer să iasă din curte.

„Eu, când am ieşit prima dată din maşină, eram aşa (n.r. între uşă şi maşină) şi dumnealui a venit aproape de mine. În momentul acela eu am închis maşina, eu am venit cam până în spatele maşinii, am avut loc să trec pe lângă maşina mea şi maşina dânsului pe care a scos-o din curte. În momentul ăla m-am dat doi paşi în spate şi el s-a coborât din maşină şi m-a lovit în faţă”, afirmă Natalia T, femeia agresată.

Apoi, femeia îşi aminteşte doar că era pe jos, întoarsă 180 de grade din poziţia în care se afla iniţial şi fiul ei o mângâia pe faţă pentru a-şi reveni. Femeia a dorit să ajungă la o înţelegere amiabilă cu bărbatul care a lovit-o, dar acesta nu a stat la discuţii cu ea şi a plecat mai departe lăsându-o în stradă, cu sânge în zona feţei, potrivit cancan.ro.

Mai târziu, femeia a aflat că bărbatul este un angajat al Consiliului Judeţean, Viorel C. Contactat telefonic, acesta nu a dorit să facă nici un fel de comentariu cu privire la cele întâmplate, afirmând că şi el a fost bruscat de către femeie.

„Chiar dacă am greşit, să zicem aşa, nu ar fi trebuit să mă lovească în halul ăsta”, mai afirmă femeia.

În lipsa deschiderii bărbatului de a avea o înţelegere amiabilă cu femeia, aceasta a depus plângere la poliţie. „S-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe în care cercetările se desfăşoara sub supravegherea Parchetului Satu Mare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, iar, la sfârşitul cercetării, pentru a se dispune măsurile legale”, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Tag-uri:
batuta, angajat, consiliu, judetean, satu mare, parcare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1252.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1252-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Femeia spune că şi-a lăsat maşina în faţa unei case, astfel încât să nu blocheze accesul în şi din curte. Nu a reuşit să ajungă cu copilul la grădiniţă, pentru că proprietarul imobilului respectiv a şi ieşit din curte. Potrivit femeii, în acel moment ea a mişcat maşina, parcată...

Preluat de la EVZ