Zachary Woodcockeste, un tânăr din Michigan, SUA, care îşi sarbataorea cea de-a 21-a zi de naştere alături de un grup de prieteni, trăiește clipe de coșmar.

Tânărul l-a împuşcat din greşeală pe cel mai bun prieten al său, care a decedat, în timp ce se juca cu un pistol. La scurt timp, Zachary s-a împuşcat mortal.

Investigatorii au spus că Woodcock şi prietenii săi se aflau la petrecere, în dormitorul său, când acesta tânărul a scos un pistol.

Arma s-a descărcat accidentel şi l-a lovit pe Skillman în piept. După ce a realizat ceea ce a făcut, Woodcock s-a împuşcat.

Cei doi erau foarte buni prieteni şi ambii erau pasionaţi de arme, potrivit Daily Mail

Tag-uri:
ziua, nastere, tanar, impuscat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1198.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1198-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Zachary Woodcockeste, un tânăr din Michigan, SUA, care îşi sarbataorea cea de-a 21-a zi de naştere alături de un grup de prieteni, trăiește clipe de coșmar.Tânărul l-a împuşcat din greşeală pe cel mai bun prieten al său, care a decedat, în timp ce se juca cu un pistol. La...

Preluat de la EVZ