Incredibil dar adevărat, Victoria a fost reținută la un moment dat câteva ore într-un aeroport pentru că angajații au crezut că este, în ciudata aparențelor, un spion rus. 

În urmă cu câțiva ani, Victoria Bonya a fost implicată într-un scandal sexual de amploare. Imaginea datează încă de pe timpul când Victoria era participantă la scandalosul reality-show „Dom 2” și era într-o relație cu Stepan Menshikov. În poză cei doi apar într-o ipostază destul de compromițătoare, în timp de Victoria îi face sex oral.

Stepan Menshikov, și el fost participant la “Dom 2” a avut o replică cu referință la această poză: “Să știți că eu împreună cu soția adoram această poză, iar de la Bonya mi-au rămas doar amintiri calde și frumoase. După orgasm, m-am simțit satisfăcut, am trăit bucurie și dragoste către acest om care a știut cum să mă facă fericit.”

Tag-uri:
playboy, vedeta, Victoria Bonya, spion rus, galerie foto

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1168.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1168-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Incredibil dar adevărat, Victoria a fost reținută la un moment dat câteva ore într-un aeroport pentru că angajații au crezut că este, în ciudata aparențelor, un spion rus. În urmă cu câțiva ani, Victoria Bonya a fost implicată într-un scandal sexual de amploare. Imaginea datează încă de pe timpul când...

Preluat de la EVZ