Artistul american Neil Diamond a anunțat recent că a decis să renunțe la turneele planificate, după ce a aflat că are maladia Parkinson.

Cântărețul va împlini miercuri 77 de ani. „Am luat această decizie cu mare împotrivire și dezamăgire”, le-a transmis acesta fanilor săi, potrivit Gândul. 

Cântărețul Neil Diamond planificase un turneu în Australia și Noua Zeelandă, pentru luna martie. „Cu mare împotrivire și dezamăgire îmi anunț astăzi retragerea din turnee. Am fost onorat să aduc spectacolele mele în fața publicului în ultimii 50 de ani. Prezint scuze sincere tuturor acelora care au cumpărat bilete și care intenționau să vină la show-urile mele viitoare”, a spus acesta, scrie Gândul.

Artistul le-a transmis, însă, fanilor că nu va renunța la muzică și că, deși nu mai poate să călătorească frecvent, va compune în continuare și va desfășura alte proiecte muzicale. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/un-celebru-cantaret-anunta-ca-renunta-definitiv-la-turnee-dupa-ce-a-fost-diagnosticat-cu-maladia-parkinson-46272.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/un-celebru-cantaret-anunta-ca-renunta-definitiv-la-turnee-dupa-ce-a-fost-diagnosticat-cu-maladia-parkinson-46272-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv