“Deja am început discuţiile cu mai multe federaţii. Vorbim şi cu organizaţiile de fani despre felul în care ei s-ar putea implica în probleme politice. Microbiștii pot refuza să meargă la Campionat sau participe, dar, ajunşi în Rusia, să-şi exprime punctul lor de vedere”, a spus ministrul de Externe al Ucrainei, Pavel Klimkin, notează publika.md.

Cea de-a 21-a ediţie a Campionatului Mondial de Fotbal, care va avea loc în Rusia, şi va începe în data de 14 iunie şi se va încheia în 15 iulie. La turneu vor participa 32 de echipe, inclusiv din ţara gazdă.

Dacă e să gândim din punct de vedere politic, trebuie să observăm  că Ucraina a ratat prezența la Mondialul din Rusia, fiind învinsă chiar în meciul decisiv pentru accederea la barajul european de calificare de către selecționată din Croația, pe teren propriu, 0-2.

Şi despre echipa de fotbal din SUA se spune că ar fi ratat intenţionat calificarea. Fotbaliști americani au fost învinși în mod surprinzător de către Trinidad-Tobago, cu 2-1. Circulă şi acum ideea că echipa SUA nu a dorit calificarea pentru Campionatul Mondial, deoarece acesta are loc în Rusia.

Tag-uri:
Ucraina, fotbal, boicotare, Campionatul Mondial de Fotbal Rusia, SUA, calificare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1159.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1159-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Deja am început discuţiile cu mai multe federaţii. Vorbim şi cu organizaţiile de fani despre felul în care ei s-ar putea implica în probleme politice. Microbiștii pot refuza să meargă la Campionat sau participe, dar, ajunşi în Rusia, să-şi exprime punctul lor de vedere', a spus ministrul de Externe...

Preluat de la EVZ