Nimeni nu știe la ce să se mai aștepte, întrucât de curând a fost realizat un top al celor mai generoase decolteuri din 2017, în care femeile au trimis poze indecente pentru ca audiența șă își dea cu părerea.

Multă lume crede ca va urma și un top al roșcatelor, dar la acest moment sunt doar zvonuri, nimeni neputând să confirme un astfel de clasament.

Bineînțeles că imaginile au ajuns virale într-un timp foarte scurt, acestea fiind extrem de sexy și provocatoare. Peste 50 de femei s-au înscris în acest clasament și au lăsat ”internetul” să decidă cine merită premiul cel mare.

Sursă foto: The Chive

Tag-uri:
decolteuri, generoase, sexy, femei, top, 2017

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1185.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1185-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Nimeni nu știe la ce să se mai aștepte, întrucât de curând a fost realizat un top al celor mai generoase decolteuri din 2017, în care femeile au trimis poze indecente pentru ca audiența șă își dea cu părerea.Multă lume crede ca va urma și un top al roșcatelor,...

Preluat de la EVZ