Cu puțin timp înainte de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Teo a mers la fiica ei la şcoală. Vedeta nu a fost chemată de dascăli pentru că s-ar fi petrecut ceva nefericit ci dimpotrivă: Maia au participat la o demonstraţie de balet. 

„Azi, m-am dus la şcoala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinţii erau chemaţi la şcoală, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!”, a scris de vedetă după vizită. 

„Este o binecuvântare să vă aveţi una pe cealaltă”, „Felicitări! Vădoresc împlinirea dorinţelor”, „Minune de copil! N-ai cum… efectiv, n-ai cum să nu te mândreşti cu un asemenea suflet cald şi minte sclipitoare. Toate apariţiile ei sunt încântătoare sufletului meu”, sunt doar câteva din mesajele lăsate de fani, scrie Cancan.ro. 

Tag-uri:
teo, teo trandafir, scoala, fiica, maia, balet

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1162.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1162-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cu puțin timp înainte de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Teo a mers la fiica ei la şcoală. Vedeta nu a fost chemată de dascăli pentru că s-ar fi petrecut ceva nefericit ci dimpotrivă: Maia au participat la o demonstraţie de balet. „Azi, m-am dus la şcoala...

Preluat de la EVZ