Călin Popescu Tăriceanu comentează situația din PSD, care a dus la schimbarea premierului Mihai Tudose.

Nu a fost o confruntare între două grupări din PSD, ci a fost continuarea acestei încercări a statului paralel de a răsturna rezultatul alegerilor din decembrie 2016. Terenul pe care s-a încercat destructurarea guvernării a fost în interiorul PSD. Sistemul se agață cu disperare de orice șansă pentru a-și recâștiga puterea avută în ultimii 10 ani”, a declarat Tăriceanu într-un interviu la Antena3.

Liderul ALDE pune situația din PSD pe seama orgoliilor și ambițiilor „unora” care au intrat în jocul unor persoane ascunse. Tăriceanu s-a referit și la studiile lui Tudose la Academia SRI.

„Academia Securității… mulți sunt prinși acolo. Ceva, ceva știam, dar cu o anumită naivitate am crezut că nu a fost vaccinat. Se pare că cine trece pe acolo nu scapă. Eu cred că Mihai Tudose, care are anumite calități, a căzut în această capcană și a procedat cum puteam să anticipăm. Și-a imaginat că, odată premier fiind și având la dispoziție anumite pârghii de putere, își face propria zonă de influență în partid”, a mai declarat Tăriceanu.

Tag-uri:
tariceanu, tudose, psd, guvern, premier

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1136.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1136-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Călin Popescu Tăriceanu comentează situația din PSD, care a dus la schimbarea premierului Mihai Tudose.Nu a fost o confruntare între două grupări din PSD, ci a fost continuarea acestei încercări a statului paralel de a răsturna rezultatul alegerilor din decembrie 2016. Terenul pe care s-a încercat destructurarea guvernării a...

Preluat de la EVZ