Constănțeanca a călcat strâmb în meciul de debut de la Melbourne, în setul secund, cu Destanee Aiava (193 WTA), însă a reușit să ducă la bun sfârșit partida. Cum a putu trece Halep peste accidentarea din runda inaugurală? Tatăl ei, Stere Halep, a vorbit despre accidentarea Simonei, pentru Digi Sport. 

„Ca să treacă durerile peste noapte trebuia să fie o minune, glezna încă îi mai face probleme. Mai face puţină recuperare, o să treacă treptat. O să joace aşa cum a făcut-o până acum. E ca un soldat în Vietman. Un soldat în Vietnam nu cedează, merge până la capăt! E pregătit din cap până în picioare”, a declarat Stere Halep, potrivit sursei citate.

…despre meciul cu Pliskova (6 WTA), de mâine (ora 06.00), din „sferturile” Australian Open: „Cu Pliskova, din punct de vedere matematic, toate premisele duc spre o victorie a Simonei. În tenis niciodată n-ai de unde să-ţi dai seama ce se întâmplă. Până nu dai mingea peste fileu, n-ai de unde să ştii ce se întâmplă”.

Tag-uri:
Halep, Asutralian Open, Stere Halep, Simona Halep, WTA, tenis

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1147.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1147-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Constănțeanca a călcat strâmb în meciul de debut de la Melbourne, în setul secund, cu Destanee Aiava (193 WTA), însă a reușit să ducă la bun sfârșit partida. Cum a putu trece Halep peste accidentarea din runda inaugurală? Tatăl ei, Stere Halep, a vorbit despre accidentarea Simonei, pentru Digi...

Preluat de la EVZ