Se pare că Lia şi Carmen au fost oprite de agentul de poliţie Florin Vida, cel care de altfel le-a şi cerut cu insistenţă numerele de telefon. 

După, una dintre minore a fost oprită de polițist în curtea școlii. Omul legii i-a reproșat că se simţea deranjat de faptul că nu primeşte răspuns la mesaje, conform eBihoreanul.

Părinţii fetelor au luat atitudine în momentul în care au citit schimburile de mesaje şi s-au prezentat la poliţie, acolo unde au arătat toate dovezile pe care le deţineau. 

„La 9:30 ajung. Te tzuc toată. Te sărut toată. Sper că nu ai reţineri„, a scris Florin Vida într-un SMS, conform aceleași surse. 

Tag-uri:
Vida, Florin Vida, hartuire sexuala, politist pedofil, minore, 15 ani, liceu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1128.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1128-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Se pare că Lia şi Carmen au fost oprite de agentul de poliţie Florin Vida, cel care de altfel le-a şi cerut cu insistenţă numerele de telefon. După, una dintre minore a fost oprită de polițist în curtea școlii. Omul legii i-a reproșat că se simţea deranjat de faptul că...

Preluat de la EVZ