Pentru a scăpa de umezeala excesivă e recomandat să achiziționați un dezumidificator. Aparatul care usucă aerul din casă este foarte util și în bucătăriile open space, cât și pe balconul unde uscăm rufele sau subsoluri.

Ne protejează casa și sănătatea

Dezumidificatorul aduce nivelul de umiditate din aer la o limită acceptabilă, care ne protejează căile respiratorii de infecții cât și de îmbâxirea țesăturilor și expandarea lemnului, umezirea tavanului și a pereților favorizând astfel dezvoltarea florilor de mucegai. Din cauza umidității crescute, parchetul poate să putrezească în timp și tapetul să se desprindă. Mai mult, acest mediu este foarte atrăgător pentru gândaci.

Se produce în special în locuințele noi

Umiditatea ridicată este asociată de obicei cu locuințele noi, eficiente energetic, care sunt practic sigilate față de exterior. Umiditatea ridicată se găsește și în locuințele vechi, în special în bucătărie, în băi și în pivniță sau în casele de cărămidă fără izolare corespunzătoare.

Tag-uri:
protejeaza, mobila, bucatarie, de, dezumidificator, umidtate

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1115.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1115-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Pentru a scăpa de umezeala excesivă e recomandat să achiziționați un dezumidificator. Aparatul care usucă aerul din casă este foarte util și în bucătăriile open space, cât și pe balconul unde uscăm rufele sau subsoluri.Ne protejează casa și sănătatea Dezumidificatorul aduce nivelul de umiditate din aer la o limită...

Preluat de la EVZ