”Știam că Ponta este acoperit de la un ofiter SIE de grad inalt”, a preciz, în direct, la TVR1, Traian Băsescu.

CU CINE A VORBIT KOVESI în seara alegerilor din 2009. Băsescu a lansat DEZVĂLUIREA ANULUI. News alert!

Ce a spus Băsescu despre  noaptea alegerilor din 2009

”Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am vorbit cu Kovesi în noaptea alegerilor. Vorbeam cu Coldea sau cu Maior. Ei de asta s-au adunat acolo, ca să vadă încotro o iau, în ce tabără se duc. Eu nu am avut relații de prietenie cu ei. Ei îmi erau subordonați, prin numire, aveam experiența de jupân de pe mare. Dacă voiam să beau un pahar de vin, beam cu soția, nu ieșeam cu ei. Dacă oamenii ăștia puteau să influențeze alegerile, le influențau de la posturile lor, nu din sufragerie”, a declarat Traian Băsescu în contextul în care moderatorul Ionuţ Cristache, i-a amintit acestui că Dan Andronic a auzit-o pe Kovesi, în acea seară, vorbind la telefon şi spunând interlocutorului “Da, domnule preşedinte”.

Kovesi, CERCETATĂ din nou! Inspecția Judiciară a solicitat CORESPONDENȚA dintre șefa DNA și Comisia „SUFRAGERIA lui OPREA”

Întrebat dacă a știut despre întâlnirea din casa Generalului Oprea, Băsescu a declarat că a aflat din presă, din informațiile prezentate în exclusivitate de jurnalistul Dan Andronic. ”Niciodată nu am stiut. Am aflat din presa din prezentarea lui Dan Andronic”, a precizat Băsescu.

Parlamentul a înfiinţat o Comisie de anchetă după dezvăluirile făcute de Dan Andronic

Jurnalistul Dan Andronic a spus că, în decembrie 2009, în turul doi al alegerilor prezidențiale, înalți demnitari ai statului român, printre care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, au mers acasă la Gabriel Oprea. El a susținut că Laura Kovesi și Coldea erau preocupați de câștigarea scrutinului de către Traian Băsescu.

Reamintim că Parlamentul a înfiinţat o Comisie de anchetă după ce jurnalistul EVZ, Dan Andronic, a relatat că în noaptea de 6 decembrie 2009, când s-a desfăşurat turul doi al alegerilor prezidențiale, a mers în locuinţa lui Gabriel Oprea, la acea vreme deputat UNPR, unde i-a găsit, printre alţii, pe Laura Codruţa Kovesi (Procuror- General), Florian Coldea (prim-adjunct SRI) şi George Maior (director SRI).

Tag-uri:
ponta, ofiter acoperit, basescu, dezvaluiri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1195.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1195-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Știam că Ponta este acoperit de la un ofiter SIE de grad inalt”, a preciz, în direct, la TVR1, Traian Băsescu. CU CINE A VORBIT KOVESI în seara alegerilor din 2009. Băsescu a lansat DEZVĂLUIREA ANULUI. News alert!Ce a spus Băsescu despre  noaptea alegerilor din 2009”Vă dau cuvântul meu de...

Preluat de la EVZ