Minnie Mouse, celebrul personaj al companiei Disney, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, la ceremonie fiind prezenți președintele-director general al companiei, Robert Iger, dar și Mickey Mouse, transmite AFP.

Aceasta este a 2.627-a stea dezvelită pe Hollywood Walk of Fame.

Minnie Mouse a primit o stea pe celebrul bulevard la 40 de ani după ce Mickey Mouse a fost onorat în mod similar.

La ceremonia care a avut loc luni și la care a mai participat cântăreața Katy Perry, Minnie Mouse a purtat binecunoscuta rochie roșie cu buline albe și pantofi cu toc de culoare galbenă, în timp ce Mickey Mouse a fost îmbrăcat în frac.

Cei doi șoareci au apărut pentru prima dată împreună într-un film în 1928 și, la 90 de ani de la debut, steaua lui Minnie (cu numele complet Minerva Mouse), un personaj creat de Ub Iwerks și Walt Disney, încă strălucește.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/minnie-mouse-celebrul-personaj-al-companiei-disney-a-primit-o-stea-pe-walk-of-fame-46274.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/minnie-mouse-celebrul-personaj-al-companiei-disney-a-primit-o-stea-pe-walk-of-fame-46274-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv