Cu toate acestea, mariajul lor a ajuns la sfârşit, iar cei doi chiar au semnat actele de divorț. Motivul despărțirii? Un puști, care se pare că s-a apropiat de soția sa mai mult decât trebuia. 

Marius Ghenea a mai avut o căsnicie de 16 ani

Marius Ghenea a fost căsătorit prima dată cu Gabriela Onete. Mariajul lor a durat 16 ani, iar din frumoasa relație a rezultat un copil. Despărțirea acestora a fost marcată de scandaluri uriașe și s-a încheiat la tribunal. Ulterior, partajul i-ar fi adus în conturi Gabrielei Onete câteva milioane de euro. Aceasta şi-a refăcut viaţa cu Dan Ionescu, de la Consiliul Concurenţei, informează Cancan. 

Marius Ghenea, „Regele electrocasnicelor„, avere impresionantă

Marius Ghenea a fost supranumit „Regele electrocasnicelor” după ce a dezvoltat mai multe afaceri în acest domeniu. După ce a fost profesor de engleză şi apoi inginer la RENEL, în 1994 devenea antreprenor. A fondat cunoscuta firmă Flamingo Computers, alături de Dragoş Cincă şi Varol Islam. La sfârşitul lui 2001 decidea să iasă din afacere, un exit de succes, notează capital.ro.

Tag-uri:
milionar, milionar flanco, divort, marius ghenea divort

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1161.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1161-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cu toate acestea, mariajul lor a ajuns la sfârşit, iar cei doi chiar au semnat actele de divorț. Motivul despărțirii? Un puști, care se pare că s-a apropiat de soția sa mai mult decât trebuia. Marius Ghenea a mai avut o căsnicie de 16 aniMarius Ghenea a fost căsătorit prima...

Preluat de la EVZ