„Nu mi-a fost şi nu mi-e teamă de suspendare. Nu există niciun motiv pentru o suspendare. Încet, dar sigur trebuie eliminat acest lucru din discuţia publică”, a spus Iohannis.

El a adăugat că nu are nicio înțelegere ascunsă cu PSD, în contextul desemnării unui premier de stânga să formeze Guvernul. „Blat nu cred că cineva presupune așa ceva, eu voi urmări cu mare, mare atenție ce se întâmplă”, a spus Președintele despre viitorul Guvern Viorica Dăncilă.

Șeful statului a mai spus că la consultările care au avut loc la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier, i-ar fi plăcut ca „măcar unul” din partidele de opoziție să-i fi spus că a existat o discuție între formațiunile care critică actuala guvernare.

În opinia acestuia, protestele care au avut loc sâmbătă în principalele orașe ale țării sunt de admirat.

„Am urmărit cu mare atenție protestele. Acești oameni sunt de admirat. Cu toate ca vremea a fost rea, au venit sa arate politicineilor ca vor o tara stabilă, prospera, o justitie puternica si independenta. Sper sa se fi inteles acolo unde trebuie sa se intelega ca vor o guvernare stabila”, a declarat Iohannis.

Șeful statului a adăugat că va conlucra „destul de greu” cu eventuali miniștri care au dosare penale.

Tag-uri:
iohannis, psd, blat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1154.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1154-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Nu mi-a fost şi nu mi-e teamă de suspendare. Nu există niciun motiv pentru o suspendare. Încet, dar sigur trebuie eliminat acest lucru din discuţia publică', a spus Iohannis.El a adăugat că nu are nicio înțelegere ascunsă cu PSD, în contextul desemnării unui premier de stânga să formeze Guvernul....

Preluat de la EVZ