Ducele și Ducesa de York au anunțat că fiica lor cea mică, Eugenie, și Jack Brooksbank s-au logodit la începutul acestei luni, în timp ce se aflau în Nicaragua.

Nunta va avea loc la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, în toamnă.

Prințesa l-a cunoscut pe fostul manager al Clubului Mahiki din Londra într-o vacanță la schi. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, scrie BBC.

Va fi a doua nuntă regală din Marea Britanie la aceeași capelă, în același an – Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători acolo în luna mai.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că bunicii Prințesei Eugenie, Regina Elisabeta și Ducele de Edinburgh sunt „foarte fericiți și urează cuplului toate cele bune”.

Fotografii de la logodna cuplului, realizate la Galeria din Palatul Buckingham, au fost date publicității după anunț.

Imaginile arată pe degetul prințesei un inel de logodnă de aur cu un safir oval padparadscha  –  o piatră prețioasă rară, de culoare roz, originară din Sri Lanka – înconjurat de diamante.

Forma și designul sunt similare cu cele ale inelului de logodnă al mamei prințesei, care a avut un rubin roșu, ca piatră centrală, scrie presa britanică.

(Eugenie și Jack. Sursa foto: BBC/PA)

Tânăra de 27 de ani este a doua fiică a Prințului Andrew și Sarahei, Ducesa de York, și este a opta în linie la tron. Ea își va păstra titlul regal după căsătorie și are posibilitatea de a prelua și numele de familie al soțului.

Prințesa lucrează în domeniul artei, ca director al galeriei Hauser și Wirth.

Ea a declarat pentru o revistă că are un câine pe care îl cheamă Jack, „fiind absolut întâmplător” faptul că animăluțul ei poartă același nume cu logodnicul ei.

Prințesa patronează mai multe organizații caritabile printre care Fundația de Anticancer în rândul Adolescenților, Școala Europeană de Osteopatie și Familia Elefant, destinată protecției animalelor.

În copilărie, prințesa a suferit de scolioză și a fost operată la coloana vertebrală la Spitalul Național Ortopedic din Stanmore, Middlesex.

Tag-uri:
prințesă, marea britanie, căsătorie, logodnă, nuntă, toamnă, palatul buckingham, eugenie, ducesa de york, ducele de york, regina marii britanii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/eugenie-si-jack.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/eugenie-si-jack-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Ducele și Ducesa de York au anunțat că fiica lor cea mică, Eugenie, și Jack Brooksbank s-au logodit la începutul acestei luni, în timp ce se aflau în Nicaragua.Nunta va avea loc la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, în toamnă.Prințesa l-a cunoscut pe fostul manager al Clubului...

Preluat de la EVZ