Concret, luna va fi cu 14% mai mare decât este de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal. Culoarea lunii nu va fi albastră, doar că va coincide şi cu eclipsa totală lunară, fenomen numit „luna sângerie”, scrie Jurnalul.ro. 

Acest fenomen va fi cel mai vizibil în partea de vest a Americii de Nord, în Asia, Australia și peste tot în emisfera estică.

Conform sursei citate, luna albatră-sângerie va avea un efect puternic în zona intimităţii. În momentul în care se va produce fenomenul, intensitatea emoţionată şi intuiţia vor fi mai intense. Este important ca fiecare zodie să se încarce pozitiv. Următoarea Lună Sângerie va fi pe 19 ianuarie 2019, va fi super lună, dar nu și albastră și va fi vizibilă în toată America.

Tag-uri:
ianuarie, luna albastra, luna sangerie, fenomen, 31 ianuarie, efect, oameni

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1144.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1144-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Concret, luna va fi cu 14% mai mare decât este de obicei și cu 30% mai strălucitoare decât în mod normal. Culoarea lunii nu va fi albastră, doar că va coincide şi cu eclipsa totală lunară, fenomen numit „luna sângerie”, scrie Jurnalul.ro. Acest fenomen va fi cel mai vizibil în...

Preluat de la EVZ