„Am auzit un băiat foarte obraznic şi foarte vocal, care, când i se apasă pe buton şi lui, şi la încă trei colegi, sunt o echipă de patru, am vorbit şi cu colegii, nu îmi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică să mă uit la…Cred că am văzut câteva episoade, dar s-a terminat, nu, de mulţi ani? Mă mai mai uit la filme din când în când, adică mai greşesc, mai citesc şi câte o carte, dar o să îmi revin”, a spus liderul PSD.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a povestit, duminică, pe contul său de Facebook că Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul turcesc „Suleyman Magnificul”, concluzia sa fiind că filmul ar trebui interzis deoarece „naşte monştri” pe fondul lipsei de cultură, informează Digi 24.

„Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleyman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a scris Ivan.

Tag-uri:
liviu dragnea, telenovele, serial, liviu dragnea suleyman magnificul, catalin ivan

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1129.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1129-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
„Am auzit un băiat foarte obraznic şi foarte vocal, care, când i se apasă pe buton şi lui, şi la încă trei colegi, sunt o echipă de patru, am vorbit şi cu colegii, nu îmi aduc aminte ca eu să fi oprit vreo întâlnire politică să mă uit la...Cred...

Preluat de la EVZ