Atacantul Florin Călin şi fundaşul central Răzvan Dulap au fost daţi afară de la Reşiţa după o peripeţie cu iz de Hollywood.

Echipa condusă de pe bancă de Daniel Opriţa, fost atacant la Steaua şi Dinamo, se află într-un moment neplăcut, după ce doi tineri jucători au avut o escapadă nocturnă demnă de filme. Concret, conform celor de la argument-cs.ro, cei doi fotbalişti au plecat într-una din serile trecute din cantonament, pentru a se plimba cu maşina, susține Digisport.

Călin şi Dulap s-au strecurat în jurul orei 1:00 din hotelul unde erau cazaţi, primul urcându-se la volanul maşinii sale, care are numere provizorii. Cursa le-a fost scurtă, un echipaj de la poliţia rutieră oprindu-i pentru un control de rutină. Speriat, Călin a accelerat, iar oamenii legii au plecat imediat în urmărire.

Fără a avea experienţă mare la volan şi sub presiune, Călin a pierdut în scurt timp controlul volanului, maşina izbindu-se – nu cu o viteză foarte mare – de un loc de joacă special amenajat pentru copii.

Şoferul a scăpat fără leziuni, însă a crezut că poate scăpa. A fugit de la locul accidentului, dar după doar câteva zeci de secunde poliţiştii l-au capturat. La testul cu etilotestul, Călin a avut o alcoolemie ridicată, lucru care probabil justifică decizia de a nu opri la controlul de rutină iniţial.

Cei doi vor fi judecaţi, însă până la o decizie a instanţei, clubul Reşiţa a decis să le rezilieze ambilor fotbalişti contractele.

Tag-uri:
fotbal, jucatori, romani, urmarire, resita

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1201.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1201-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
Atacantul Florin Călin şi fundaşul central Răzvan Dulap au fost daţi afară de la Reşiţa după o peripeţie cu iz de Hollywood.Echipa condusă de pe bancă de Daniel Opriţa, fost atacant la Steaua şi Dinamo, se află într-un moment neplăcut, după ce doi tineri jucători au avut o escapadă nocturnă demnă de filme....

Preluat de la EVZ