Constănțeanul din celebrul dosar Neversea a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare cu executare după ce a ucis, dintr-un pumn, un turist. Sentința a fost pronunțată de Tribunalul Constanța.

Cazul a fost unul intens mediatizat, în luna iulie, anul trecut. Victima se întorcea de la festivalul „Nerversea”, împreună cu logodnica sa și câteva prietene. În autobuz constănțeanul care avea să fie acuzat de omor, le-a abordat agresiv pe fete. Tânărul le-a luat apărarea iar în momentul în care a coborât din autobuz a fost lovit cu pumnul.

În cădere, s-a lovit cu capul de asfalt și a intrat în comă. A supraviețuit doar o săptămână. După agresiune, atacatorul a fugit. A fost prins după câteva zile și a susținut că habar nu avea că este căutat de polițiști.

Sentința Tribunalului de astăzi nu este definitivă. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-barbatul-care-a-ucis-cu-un-pumn-un-turist-condamnat-la-inchisoare-46290.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/constanta-barbatul-care-a-ucis-cu-un-pumn-un-turist-condamnat-la-inchisoare-46290-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv