Cu privire la evenimentul grav săvârșit în localitatea Titu, județul Dâmbovița, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:

Plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparații și conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgoviște, a fost arestat marți, 23 ianuarie, după ce s-a predat la sediul Poliției Titu.

RECOMANDARECRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Militarul care și-a înjunghiat iubita s-a întors recent din Afganistan! Alexandra a lăsat în urmă o fetiță de 3 ani!

Subofițerul este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorțat și are 2 copii.

Ministerul Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Instituția militară va colabora cu toată deschiderea și cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanțelor producerii acestui tragic eveniment.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/comunicatul-mapn-cu-privire-la-subofiterul-florin-oprea-barbatul-care-si-a-injunghiat-iubita-la-coafor-46289.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/comunicatul-mapn-cu-privire-la-subofiterul-florin-oprea-barbatul-care-si-a-injunghiat-iubita-la-coafor-46289-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv