În acest moment nu se știe ce anume l-a făcut pe băiat să reacționeze în acest fel. Imaginile surprind un băiat care-şi loveşte cu pumnii colega, până ce aceasta se prăbuşeşte. Totul se întâmplă în uralele celorlalţi copii, în timp ce şoferul ignoră bătaia.

„ Dă-i, dă-i, dă-i!” , sunt „încurajările” celorlalți colegi.

Părinţii fetei, care are 12 ani, se plâng că aceasta a ajuns acasă cu răni la un picior şi cu dureri de stomac. Mai mult, nu ar fi pentru prima dată când este agresată de acelaşi băiat, informează Digi24.
Într-o declaraţie pentru presa locală, directorul şcolii din Fundeni-Zărnești a susținut că elevii nu au întotdeauna însoţitori adulţi în microbuze.

Tag-uri:
eleva, eleva batuta, microbuz scolar

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1139.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1139-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
În acest moment nu se știe ce anume l-a făcut pe băiat să reacționeze în acest fel. Imaginile surprind un băiat care-şi loveşte cu pumnii colega, până ce aceasta se prăbuşeşte. Totul se întâmplă în uralele celorlalţi copii, în timp ce şoferul ignoră bătaia.„ Dă-i, dă-i, dă-i!” , sunt...

Preluat de la EVZ