Este anchetă la un colegiu din Brăila, după ce cinci tineri au intrat, marți, în școală și au bătut, în curte, un elev de 17 ani, care era în pauză. Cadrele didactice au sesizat Poliția în acest caz, fiind deschis un dosar penal.

Incidentul s-a produs la Colegiul N. Bălcescu, din Brăila, iar agresorii sunt elevi la un alt liceu din oraș.

Polițiștii brăileni spun că scandalul a izbucnit din cauza unui conflict mai vechi, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

„În jurul orei 11 (astăzi – n.red.), în pauză, cinci tineri au pătruns în liceul respectiv și ar fi mers în clasa persoanei vătămate, care are de 17 ani, este din Brăila, pe care ar fi invitat-o să meargă afară, în curtea școlii, unde au lovit-o. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi. Până la acest moment au fost identificați doi dintre cei cinci bănuiți, în vârstă de 18 ani, elevi la un alt liceu din municipiu”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă proprie pentru a afla cum au reușit cei cinci străini să intre în unitatea de învățământ.

Din primele informații, elevul bătut nu a suferit răni grave.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/braila-un-elev-de-17-ani-a-fost-batut-in-curtea-scolii-conducerea-liceului-a-deschis-o-ancheta-46282.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/braila-un-elev-de-17-ani-a-fost-batut-in-curtea-scolii-conducerea-liceului-a-deschis-o-ancheta-46282-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv