Totul s-a petrecut după ce femeia l-a adus de la aeroport şi i-a cerut să-i plătească cursa. Acest lucru l-a enervat extrem de tare pe Nae Nicolae care a început să o lovească.

Astfel, bărbatul este acuzat că și-ar fi călcat în picioare fosta iubită și că ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele, fără milă. Cel puțin asta susține Mihaela Gheorghiță, femeia care povestește că a avut o relație de aproximativ un an și jumătate cu artistul. O relație care s-a încheiat dramatic, acuză Mihaela Gheorghiţă, potrivit spynews.ro.

“M-a călcat în picioare efectiv, este vorba de Nae Nicolae. Relaţia s-a rupt în august, s-a lăsat cu traume fizice şi psihice. M-a lovit în demnitatea mea de femeie, m-a expus în faţa tuturor. M-a lovit foarte tare, pe mâini, pe picioare totul a început după ce i-am cerut bani pentru o cursă, eu l-am adus de la aeroport. A venit imediat poliţia. Ne-a dus la secţie. Au mai existat certuri, jigniri în afară de acest incident.” a declarat femeia în emisiunea “Acces Direct”,  au relatat sursele citate.

Actorul neagă totul şi susţine că fosta sa parteneră face totul pentru bani.

“Ea vrea de la mine o sumă de bani, pe scurt, vrea să îşi promoveze o carte de nutriţie, acesta e motivul pentru care face tot acest circ.” a declarat Nae Nicolae.

Tag-uri:
Mihaela Gheorghiţă, bataie, actor

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1186.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1186-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Totul s-a petrecut după ce femeia l-a adus de la aeroport şi i-a cerut să-i plătească cursa. Acest lucru l-a enervat extrem de tare pe Nae Nicolae care a început să o lovească.Astfel, bărbatul este acuzat că și-ar fi călcat în picioare fosta iubită și că ar fi lovit-o cu pumnii...

Preluat de la EVZ