Sawyer a petrecut mai bine de 87 de ani în lumea show-businessului, începându-şi cariera de actriţă pe vremea când era doar o adolescentă, scrie Daily Mail. 

Actrița a ajuns celebră datorită rolurilor din numeroase seriale şi filme celebre, precum The Fugitive, The Andy Griffith Show sau Bonanza.

Connie Sawyer a fost mai în vârstă membră a Academiei care acordă premiile Oscar: „În fiecare an văd toate filmele pe DVD, pentru a vota în cunoştinţă de cauză”. Deşi era aproape surdă, converseaza cu oricine, comparând cinematograful de odinioară cu industria de astăzi, în care predomină câştigul, banii, în detrimentul calităţii.„Înainte, noi, actorii, aparţineam studiourilor, eram o familie. Acum e o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru notorietate şi pentru câştig. Aici ne aflăm pe o insulă de linişte şi pace. Trăim din amintiri. Adevărul este că, după bătrâneţe, singurătatea este cel mai deprimant lucru, iar sentimentul inutilităţii este mai ucigător decât boala”, spunea Sawyer. 

Tag-uri:
actrita, moarte, connie sawyer, cea mai batrana actrita, hollywood

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1152.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1152-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Sawyer a petrecut mai bine de 87 de ani în lumea show-businessului, începându-şi cariera de actriţă pe vremea când era doar o adolescentă, scrie Daily Mail. Actrița a ajuns celebră datorită rolurilor din numeroase seriale şi filme celebre, precum The Fugitive, The Andy Griffith Show sau Bonanza.Connie Sawyer a fost...

Preluat de la EVZ