Alte două cadavre au fost găsite duminică seara, conform aceleiași surse.
Soldații libanezi au găsit cadavrele, o femeie în vârstă de 30 de ani și un copil de trei ani, în zona montană din apropiere de Siria.
Sâmbătă, alți șase sirieni, inclusiv trei copii, s-au aflat printre victimele descoperite, acestea încercând să intre în Liban.
De asemenea, armata libaneză a declarat vineri că nouă sirieni au fost găsiți morți de hipotermie de-a lungul graniței dintre Liban și Siria, ca urmare a vremii deosebit de reci.
Mai multe zone ale Libanului, inclusiv Valea Beqaa, unde se află mii de refugiați sirieni, au fost afectate recent de o vreme neobișnuit de rece și căderi masive de zăpadă.
Luna trecuta, Agentia ONU pentru Refugiati (UNHCR) a declarat că numărul de refugiați sirieni înregistrați oficial în Liban a scăzut la aproximativ 998,000 de persoane, față de maximul atins anterior, de 1,5 milioane.

Tag-uri:
refugiati, siria

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1072.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1072-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Alte două cadavre au fost găsite duminică seara, conform aceleiași surse. Soldații libanezi au găsit cadavrele, o femeie în vârstă de 30 de ani și un copil de trei ani, în zona montană din apropiere de Siria. Sâmbătă, alți șase sirieni, inclusiv trei copii, s-au aflat printre victimele descoperite, acestea încercând...

Preluat de la EVZ