Vineri, pe data de 19 ianuarie 2018 poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul IPJ Botoşani au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitatea Rediu, care oferea spre vânzare, pe o reţea de socializare, două pistoale de colecţie, scrie botosaneanul.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a introdus în ţară cele două arme în luna decembrie 2017 şi nu deţine documente legale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă, cele două arme fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Tag-uri:
pistoale, barbat, botosani, vanzare, olx, politie, ilegal

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1065.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1065-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Vineri, pe data de 19 ianuarie 2018 poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul IPJ Botoşani au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitatea Rediu, care oferea spre vânzare, pe o reţea de socializare, două pistoale de colecţie, scrie botosaneanul.În urma verificărilor efectuate s-a stabilit...

Preluat de la EVZ