Din ce în ce mai mulți adolescenți cad pradă etnobotanicelor, iar de multe ori dependența duce la deces. Este și cazul lui Cătălin Cojocaru, un tânăr de 18 ani, elev la Liceul Economic din Buzău, care a murit după o supradoză cu susbtanțe etnobotanice.

 Potrivit reporterbuzoian.ro, băiatul era cunoscut drept consumator de substanțe interzise, iar apropiații spun că se ocupa și de vânzarea acestora. Nimeni n-a mișcat însă un deget pentru a-l opri.

Cătălin s-a internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău miercurea trecută, după ce a consumat mai mult decât o doză normală.

„Era foartea agitat. Se urca pe pereți”, a povestit pentru sursa citată unul dintre cei care l-au văzut la spital. Internat la Anestezie-Terapie Intensivă, starea lui s-a ameliorat, însă, trei zile mai târziu, a intrat într-un soi de comă din care avea să nu mai iasă. Ieri dimineață, inima lui Cătălin s-a oprit, la capătul unor eforturi medicale care s-au dovedit neputincioase în lupta cu periculoasele substanțe toxice.

„Se știa că e consumator și, cu toate astea, nimeni n-a mișcat un deget ca să-l oprească. Dumnezeu să-l ierte! Păcat de tinerețea lui”, a scris o buzoiancă pe Facebook.

„Din două fumuri, te schimbă total. Nu mă mai țineam pe picioare, nu mai raționam! Probabil, dacă știam din ce sunt făcute, nu mă atingeam de așa ceva. Otrăvuri, îngrășăminte de plante și tot felul de prostii” , a povestit un tânăr care a fugit de etnobotanice după primul fum.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tanar-mort-la-18-ani-dupa-o-supradoza-de-etnobotanice-din-doua-fumuri-te-schimba-total-46255.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tanar-mort-la-18-ani-dupa-o-supradoza-de-etnobotanice-din-doua-fumuri-te-schimba-total-46255-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv