O femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii au ajuns la concluzia că a încercat să omoare, aparent fără motiv, un bărbat pe care l-a urmărit pe străzile din sectorul 2 al Capitalei. Victima a scăpat cu viață după ce medicii au reușit să-i scoată cuțitul din spate. Femeia ieșise de la închisoare în urmă cu trei luni unde a stat șapte ani și jumătate după o altă tentativă de omor deosebit de grav.

“La data de 21.01.2018, procurori criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat. Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că la data de 20.01.2018, în jurul orei 18.45, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, sector 2, București, inculpata D.A.M. a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculin și a lovit-o în spate cu un cuțit, cu intenția de a o ucide, după care a părăsit zona”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

De remarcat că femeia cu apucături criminale a ieșit din pușcărie anul trecut după ce, din cauza condițiilor de detenție, i s-au dedus din pedeapsă 360 de zile, prin aplicarea legii recursului compensatoriu . Procurorii subliniază că unele probe importante din acest dosar sunt chiar imaginile “surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei”. S

urse din mediul medical spun că victima se află în stare critică după ce medicii i-au scos cuțitul din spate. Potrivit anchetatorilor, femeia nu ar fi avut niciun motiv să-l înjunghie pe bărbat deoarece nu-l cunoștea. Cel mai probabil aceasta voia doar să se întoarcă în spatele gratiilor, deoarece nu are unde să doarmă fiind o persoană fără locuință, susțin surse apropiate anchetei. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tentativa-de-omor-in-plina-strada-o-femeie-iesita-din-inchisoare-in-baza-recursului-compensatoriu-a-injunghiat-un-barbat-46263.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/tentativa-de-omor-in-plina-strada-o-femeie-iesita-din-inchisoare-in-baza-recursului-compensatoriu-a-injunghiat-un-barbat-46263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv