Palada a publicat luni seară un mesaj pe pagina sa personală de Facebook în care acuză protestele din ultimul timp, cerându-le celor care îl urmăresc să-și imagineze o situație în care PNL sau USR ar fi câștigat alegerile.

„Voi vă dați seama cum ar fi dacă, prin absurd, ar cîștiga alegerile pateticii de la PNL sau, și mai și, de la USR, iar PSD-ul ar scoate în stradă 20 de mii de oameni să conteste rezultatul alegerilor? Vă închipuiți ce spume de principii ar fi la gura ambasadorului Olandei? Dar a lui Tapalabă? Ah, ce ți-e și cu deontologia asta…”, acuză Palada pe pagina sa de Facebook.

Mesajul fostului purtător de cuvânt vine la doar două zile după o acuză asemănătoare adusă celor care încercau „să umfle cifrele” legate de numărul oamenilor care au ieșit să protesteze la manifestațiile de duminică.

Mirel Palada a revenit în atenția publicului în toamna anului trecut, după ce l-a lovit în direct la un post de televiziune pe deputatul USR Mihai Goțiu.

Tag-uri:
Palada, proteste, protest PSD

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1103.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1103-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Palada a publicat luni seară un mesaj pe pagina sa personală de Facebook în care acuză protestele din ultimul timp, cerându-le celor care îl urmăresc să-și imagineze o situație în care PNL sau USR ar fi câștigat alegerile.„Voi vă dați seama cum ar fi dacă, prin absurd, ar cîștiga...

Preluat de la EVZ