Șapte copii au murit, astăzi, în orașul Fujairah, aflat în estul Emiratelor Arabe Unite, după ce locuința în care se aflau a lua foc, a declarat Ministerul Educației, informează site-ul agenției de știri Reuters.

Copiii familiei Rabia erau la grădiniță și în școala generală, a mai adăugat Ministerul, pe pagina oficială de Twitter.

O publicație din Emiratele Arabe Unite a relatat că mama a anunțat incendiul în această dimineață, iar autoritățile locale încă nu au găsit o cauză. Cu toate acestea, suspectează că ar fi fost vorba de un scurtcircuit.

Emirtatele Arabe Unite, care reprezintă un centru al turismului și comerțului, a înfruntat mai multe incendii de-a lungul anilor.

“Am instruit, astăzi, apărarea civilă, să se asigure imediat că toate casele cetățenilor dețin toate echipamentele necesare pentru protecție împotriva incendiilor”, a declarat premierul Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/sapte-copii-au-murit-in-urma-unui-incendiu-46250.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/sapte-copii-au-murit-in-urma-unui-incendiu-46250-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv