Cea care face acuzațiile este chiar una din victimele din dosarele sale. Femeia, care în teorie trebuia protejată de procuror, a precizat că a fost supusă unor presiuni incredibile din partea procurorului de caz.

Procurorul George Bucurică este acuzat de Monica Bojin că i-a făcut diverse avansuri și că i-a propus explicit să întrețină relații sexuale și, mai mult, să colaboreze cu el în alte dosare, a anunțat Antena 3.

Monica susține că este parte vătămată într-un dosar instrumentat chiar de către George Bucurică. Plângerea penală pentru hărțuire nu a fost finalizată până în acest moment.

O parte dintre conversațiile celor doi au fost înregistrate, iar cazul a fost prezentat la ”Sinteza Zilei”.

George Bucurică a refuzat să comenteze acuzațiile și a spus că totul este ”o greșeală” și că o relație cu Monica Bojin este ”exclusă”. ”Credeți că este prima încercare? Nu am timp să dezbat cu fiecare persoană…” a spus George Bucurică.

O poveste asemănătoare a avut loc și în 2013, când o altă tânără l-a acuzat de un comportament similar pe Bucurică și chiar a depus o plângere penală împotriva sa, după cum a relatat presa la vremea respectivă. 

Tag-uri:
procurorul, general, oravita, procuror

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1113.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1113-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Cea care face acuzațiile este chiar una din victimele din dosarele sale. Femeia, care în teorie trebuia protejată de procuror, a precizat că a fost supusă unor presiuni incredibile din partea procurorului de caz.Procurorul George Bucurică este acuzat de Monica Bojin că i-a făcut diverse avansuri și că i-a...

Preluat de la EVZ