După întrunirea de luni a membrilor PSD, Liviu Dragnea a susținut răspicat faptul că noul Guvern poate avea și membri cercetați penal.

„Am hotărât (în CExN PSD) să ne facem noi Guvernul, nu alte instituții.”, a afirmat Dragnea după ce, în prealabil, a răspuns cu un sec “Da” la întrebarea legată de politicienii cu probleme penale.

Nu același lucru l-a făcut și Viorica Dăncilă care, pusă într-o situație delicată de jurnaliști în momentul în care a fost întrebată de posibilii viitori colegi cu probleme penale, a evitat răspunsul. Aceasta a refuzat să răspundă, preferând să fugă de interviuri. 

Tag-uri:
dragnea, dancila, CEX, PSD

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1096.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1096-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
După întrunirea de luni a membrilor PSD, Liviu Dragnea a susținut răspicat faptul că noul Guvern poate avea și membri cercetați penal.„Am hotărât (în CExN PSD) să ne facem noi Guvernul, nu alte instituții.”, a afirmat Dragnea după ce, în prealabil, a răspuns cu un sec “Da” la întrebarea...

Preluat de la EVZ