Dan Ciprian Sfichi, polițistul sucevean rănit în timpul unei misiuni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași și transferat la o clinică din Reghin, unde va continua recuperarea piciorului și a mânii strângi.

Managerul Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași, dr. Lucian Eva, a declarat, luni, că polițistul lovit cu o macetă în cap la începutul lunii decembrie a fost externat din unitatea medicală și transferat la o clinică de recuperare din Reghin, județul Mureș, unde va continua tratamentul kinetoterapeutic.

“Din fericire, evoluția stării de sănătate este una favorabilă. A fost extrenat astăzi (luni – n.red.) și a plecat deja la o clinică de recuperare din Reghin unde va continua tratamentul pentru recuperarea piciorului și poate a mâinii stângi. Partea dreaptă este fără probleme, iar la Reghin va continua recuperarea pentru partea stângă. Am reușit să recuperăm 2/3 și din funcțiile piciorului stâng și cu mâna stângă vom vedea”, a declarat pentru Mediafax, dr. Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Polițistul Dan Ciprian Sfichi, în vârstă de 35 de ani, a fost internat pe 5 decembrie la Clinica de Neurochirurgie din Iași cu șanse minime de supraviețuire după ce a fost lovit în cap cu o macetă în timpul unei percheziții efectuate la Rădăuți.

Evoluția stării de sănătate a polițistului i-a surprins pe medicii de la Clinica de Neurochirurgie din Iași, agentul reușind să își revină rapid după incidentul în care a fost implicat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/politistul-lovit-cu-maceta-in-cap-a-fost-externat-de-la-spitalul-de-neurochirurgie-din-iasi-46251.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/politistul-lovit-cu-maceta-in-cap-a-fost-externat-de-la-spitalul-de-neurochirurgie-din-iasi-46251-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv