Într-un interviu acordat publicației DCNews.ro, Coarnă susține că, deși Godină se cnsideră un om liber care scrie exact ceea ce are în cap și ăși asumă asta, de multe ori Godină o dă în politică, ceea ce nu prea este normal.

“Categoric că nu este normală atitudinea domnului Godină… până nu ai câteva elemente pe care să te bazezi când faci o afirmație. Sigur că ai impresia că este mai degrabă o dictare, o temă… decât o părere personală”, a spus Dumitru Coarnă.

La întrebarea dacă este normal, legal ca postările lui Marian Godină să se îndrepte spre zona politică, referire făcând la faptul că polițistul a publicat și o fotografie în care jandarmul Răducu Șerban apare alături de Liviu Dragnea, Dumitru Coarnă declară: “Noi nu prea avem voie să facem politică. Legea interzice activitățile cu caracter politic. Sigur, putem discuta aici”, a declarat preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne (SNPPC).

Totodată, Corană mai spune că, spre deosebire de alți agenți, care nu se exprimă la fel de percutant ca Godină, acesta are un statut. A fost și premierul Dacian Cioloș când și-a lansat o carte. Are un statut, nu? Dumneavoastră… sau cine l-a făcut vedetă?”, a spus râzând Dumitru Coarnă.

Tag-uri:
godina, coarna, lider, sindicate, jandarm, proteste

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1111.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1111-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Într-un interviu acordat publicației DCNews.ro, Coarnă susține că, deși Godină se cnsideră un om liber care scrie exact ceea ce are în cap și ăși asumă asta, de multe ori Godină o dă în politică, ceea ce nu prea este normal.'Categoric că nu este normală atitudinea domnului Godină... până...

Preluat de la EVZ