Forma impresionantă a lui Mario Balotelli i-a atras atenția lui Juventus, care plănuiește să-l legitimeze pe atacantul italian în vară, atunci când îi va expira contractul, conform The Sun.

Balotelli și-a recăpătat strălucirea după cele 17 goluri din acest sezon, în tricoul lui Nice, iar impresarul său, Mino Raiola, l-a pus din nou pe piața transferurilor, într-o afacere de multe milioane de euro.

“Cheia” transferului o reprezintă Mino Raiola, controversatul agent de jucători, care a reușit să se înțeleagă cu Juventus pentru un contract pe cinci ani, un bonus uriaș la semnătură pentru fotbalist și un procent avantajos pentru intermediarul italian.

În schimb, Balotelli are motive să-și facă griji în privința fanilor. Super Mario a jucat pentru rivalele din Milano, Inter (2007-2010) și AC Milan (2013-2014). Pentru a le schimba atitutinea fanilor, italianul va fi nevoit să marcheze la foc continuu, după ce în perioada petrecută în Italia era văzut ca inamicul numărul 1.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/mario-balotelli-ar-putea-ajunge-la-juventus-in-aceasta-vara-46252.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/mario-balotelli-ar-putea-ajunge-la-juventus-in-aceasta-vara-46252-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv