Informaţia despre decesul lui Jim Rodford a fost făcută publică de formaţia The Kinks pe platforma online Twitter: „Cu tristeţe am aflat că Jim Rodford a murit sâmbătă. A susţinut turnee şi a înregistrat alături de The Kinks timp de mulţi ani şi ne va lipsi mult. Era foarte iubit de noi toţi”, a fost mesajul emoționant publicat de trupă.

Rodford a fost basistul trupei The Kinks timp de 18 ani, din 1978 până la destrămarea acesteia, în 1996. El a mai cântat în trupele Argent (1969 – 1976), al cărei membru fondator a fost şi care este condusă de Rod Argent, vărul său, şi The Zombies, informează Mediafax.

Muzicianul se afla în turneu cu o lună înainte de a muri, în Florida, şi a continuat să cânte alături de membri ai familiei sale în oraşul natal St. Albans, ca parte a formaţiei The Rodford Files.

The Kinks, printre ale cărei hituri se numără “You Really Got Me”, este considerată una dintre cele mai influente trupe ale anilor 1960, iar, în 1990, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Tag-uri:
doliu, muzica, cantaret, deces, jim rodford deces

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1078.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1078-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Informaţia despre decesul lui Jim Rodford a fost făcută publică de formaţia The Kinks pe platforma online Twitter: „Cu tristeţe am aflat că Jim Rodford a murit sâmbătă. A susţinut turnee şi a înregistrat alături de The Kinks timp de mulţi ani şi ne va lipsi mult. Era foarte...

Preluat de la EVZ