„Noi am văzut anumite lucruri, și nu ni s-au părut reale, au fost și filmate cu camerele de supraveghere din zonă, acele renumite mirese pe care toți le văd. Niște lucruri albe, niște făpturi albe care se plimbă pe aleile de acolo.”, a spus bărbatul, potrivit Antena 3.

„Eram cu un coleg într-o noapte, patrulam în zona respectivă, cu un câine antrenat, și la un moment dat câinele s-a oprit și nu a vrut să mai meargă și ne întrebam ce are – fiind antrenat, asculta de comenzi. L-a târât pe bietul animal și a făcut urme pe asfalt, dar nu a vrut să se miște din loc”, a încheiat ofițerul SPP.

Acesta nu crede că președinții de stat au fost vreodată informați desper feomenele stranii care se petrec în curtea Palatului Cotroceni.

Tag-uri:
palatul cotroceni, cotroceni bantuit, ofiter spp poveste

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1045.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1045-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
„Noi am văzut anumite lucruri, și nu ni s-au părut reale, au fost și filmate cu camerele de supraveghere din zonă, acele renumite mirese pe care toți le văd. Niște lucruri albe, niște făpturi albe care se plimbă pe aleile de acolo.”, a spus bărbatul, potrivit Antena 3.„Eram cu...

Preluat de la EVZ