Călugărul Luang Phor Pian, care este originar din Cambodgia, a murit în luna noiembrie 2017, în Bankok, Thailanda. Trupul său a fost îngropat în zona templului pe care l-a slujit toată viața.

La două luni de la dezgroparea călugărului, oamenii au rămas șocați să observe că trupul acestuia era perfect conservat, ca și cum ar fi murit de doar câteva ore.

În plus, călugărul avea un zâmbet pe față, ca și cum era viu, lucru care i-a încântat și uluit pe toți.

Dezgroparea călugărului a făcut parte dintr-un ceremonial religios, în urma căruia călugărul trebuia să fie schimbat de haine.

Tag-uri:
calugar, budist, dezgropat, ceremonie, exhumat, zambet, thailanda

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/calugar-budist-exhumat-2-luni-zambet.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/calugar-budist-exhumat-2-luni-zambet-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Călugărul Luang Phor Pian, care este originar din Cambodgia, a murit în luna noiembrie 2017, în Bankok, Thailanda. Trupul său a fost îngropat în zona templului pe care l-a slujit toată viața.La două luni de la dezgroparea călugărului, oamenii au rămas șocați să observe că trupul acestuia era perfect...

Preluat de la EVZ