Mai mulți călători care au venit luni cu o cursă Wizz Air de la Londra spre Cluj-Napoca au reclamat că bagajele lor ar fi ajuns la Craiova, compania anunțând că bagajele vor fi transportate de o firmă autorizată la adresele de domiciliu.

Un pasager al cursei Wizz Air care a aterizat luni dimineața pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a declarat, pentru Mediafax, că pe pista din Londra avioanele de Cluj-Napoca și Craiova erau unul lângă altul, astfel că a dedus că bagajele au fost încurcate între cele două destinații.

”Când am ajuns pe Aeroportul Cluj, am aflat că în locul bagajelor noastre au venit cele care trebuiau să plece la Craiova. Nu ne-a spus nimeni unde sunt bagajele noastre, dar am tras concluzia că ale noastre sunt la Craiova, dacă ale lor au ajuns la Cluj. Eram 100 de oameni cu această problemă. A fost aglomerație mare și am renunțat (…). Sperăm să le primim cât mai repede, eu am 6 bagaje și am mare nevoie de ele”, a spus acesta.

Reprezentanții Wizz Air au confirmat, luni, corespondentului MEDIAFAX că, din cauza unei ”situații nefericite”, bagajele pasagerilor de pe zborurile W6 3304 de la Londra – Luton la Cluj-Napoca și W6 3754 de la Londra – Luton spre Craiova din data de 22 ianuarie 2018 nu au ajuns la aeroporturile de destinație.

”Wizz Air, împreună cu furnizorul de servicii de handling de la sol, a demarat imediat o serie de proceduri pentru a identifica bagajele pierdute. Cât de curând posibil, bagajele vor fi transportate de către o firmă autorizată la adresele de domiciliu. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient cauzat și asigură pasagerii că face tot ce îi stă în putință pentru a-i ține la curent cu privire la situație și le oferă întreaga asistență”, au spus sursele citate. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/haos-pe-aeroportul-avram-iancu-din-cluj-bagajele-calatorilor-au-fost-incurcate-46260.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/haos-pe-aeroportul-avram-iancu-din-cluj-bagajele-calatorilor-au-fost-incurcate-46260-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv