Simona Halep – Naomi Osaka, 0-1

…………………………………………

Simona Halep atacă sferturile de finală de la Australian Open în această dimineață. Românca o va întâlni în „optimi” pe japoneza Naomi Osaka, jucătoare aflată pe locul 72 WTA.

Raportând un pronostic la diferența de poziții din clasamentul mondial, Simona este mare favorită, dar marele semn de întrebare este legat de starea fizică a tenismenei din Constanța.

A intrat în program intens de recuperare

Vineri noaptea, Halep a jucat cel mai solicitant meci al carierei, împotriva americancei Lauren Davis (76 WTA), și s-a impus cu 4-6, 6-4, 15-13. Românca n-a avut timp să savureze un succes istoric, venit după ce a salvat trei mingi de meci. Lidera WTA, care abia se mai ținea pe picioare atunci când a părăsit arena „Rod Laver”, a intrat într-un program intens de refacere fizică.

„Mușchii mei s-au dus. Nu știu cum e glezna, pentru că n-o mai simt”, a explicat Simona care a fost prețul plătit pentru calificarea în „optimi”. Darren Cahill, antrenorul lui Halep, și-a arătat îngrijorarea, înaintea meciului de astăzi. „Va trebui să muncim din greu la recuperare. În momentul de față, totul este o necunoscută. Există mult Voltaren și multe calmante în sistemul său. Dar simplul fapt că a avut curaj, că a intrat pe teren cu această gleznă șubrezită, arată că este o fată puternică”, a spus australianul.

Simona conduce la întâlnirile directe

De partea cealaltă, Naomi Osaka a trecut în turul al 3-lea de australianca Ashleigh Barty (17 WTA), scor 6-4, 6-2. Halep și Osaka s-au întâlnit de două ori, iar lidera WTA s-a impus cu 4-6, 6-2, 6-3, în „optimile” de la Roland Garros, în 2016, și cu 6-4, 2-6, 6-3, la Miami, în 2017.

Tag-uri:
Halep, calmante, optimi de finala, Australian Open, AO 2018, Melbourne, Naomi Osaka

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-ao-2018.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/simona-halep-ao-2018-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Simona Halep - Naomi Osaka, 0-1................................................Simona Halep atacă sferturile de finală de la Australian Open în această dimineață. Românca o va întâlni în „optimi” pe japoneza Naomi Osaka, jucătoare aflată pe locul 72 WTA.Raportând un pronostic la diferența de poziții din clasamentul mondial, Simona este mare favorită, dar marele...

Preluat de la EVZ