Firea a spus că le-a cerut PSD-iștilor să nu mai fie pusă în sondaje deoarece “sub nicio formă” nu va renunţa la mandatul de primar general al Capitalei. 

„Chiar dacă îmi cere preşedintele partidului sau partidul, colegii mei dacă îmi vor cere să candidez, le-am spus încă de pe acum să nu mai fiu vehiculată, să nu mai apar în sondaje, să nu mă mai măsoare, pentru că sub nicio formă nu vreau să renunţ la acest mandat”, a spus Firea la România TV.

„Le mulţumesc tuturor celor care gândesc de această manieră pe care o descrieţi dumneavoastră – şi primesc şi eu semnale în acest sens – este onorant şi este măgulitor. Dar, cu riscul de a mă repeta, sunt o persoană extrem, extrem de serioasă, chiar obositor de serioasă pentru cei care cred că eu aş putea să mă schimb ca o frunză în vânt, de la o lună la alta. Categoric nu, îmi respect angajamentul faţă de bucureşteni, vreau să-mi duc la bun sfârşit şi ultima zi de mandat”, a adăugat Firea.

Președintele organizației județene PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a declarat recent, la un post local de radio, că din punctul său de vedere partidul o va susține în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2019 pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Tag-uri:
firea, psd, dragnea, prezidentiale, candidat, 2019

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1052.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1052-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Firea a spus că le-a cerut PSD-iștilor să nu mai fie pusă în sondaje deoarece 'sub nicio formă' nu va renunţa la mandatul de primar general al Capitalei. „Chiar dacă îmi cere preşedintele partidului sau partidul, colegii mei dacă îmi vor cere să candidez, le-am spus încă de pe acum...

Preluat de la EVZ