„Am discutat cu premierul Viorica DĂncila si a asigurat ca va adopta în prima ședintă, pe 31 ianuarie, OUG pentru amânarea termenului de depunerea a declaratie 600”, a declarat Liviu Dragnea, la sediul PSD.

În ceea ce privește noua formulă a cabinetului Dăncilă, liderul PSD a precizat că „Am discutat despre procedura de desemnare a membrilor Cabinetului. Vineri ne vedem la 11 ca să adoptăm prin vot componența Guvernului. Fiecare membru al CEX va face propuneri. Dacă vor fi mai multe propuneri pe un minister , vom analiza și dincolo de culoarea politică aceștia rebuie sa fie bine pregătiți.

Întrebat dacă în viitorul Guvern pot fi membri cercetați penal, Dragnea a punctat că „Da”.

Mai mult, acesta a subliniat că PSD va da Guvernul și nu alte instituții. „Am hotărât (în CExN PSD) să ne facem noi Guvernul, nu alte instituții.”

Tag-uri:
dragnea, guvern, amanare, formular 600

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1092.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1092-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Am discutat cu premierul Viorica DĂncila si a asigurat ca va adopta în prima ședintă, pe 31 ianuarie, OUG pentru amânarea termenului de depunerea a declaratie 600”, a declarat Liviu Dragnea, la sediul PSD.În ceea ce privește noua formulă a cabinetului Dăncilă, liderul PSD a precizat că „Am discutat despre procedura de desemnare a membrilor Cabinetului. Vineri...

Preluat de la EVZ