Călin Popescu Tăriceanu nu a evitat nici să afirme că Mihai Tudose a fost cooptat de către cei care formează acest grup, fără a da însă numele celor care trag sforile.

“A părut că a fost o confruntate între două găști din PSD, că a fost o bătălie între aceste grupări. Știu mai multe, nu a fost o confruntare. Este continuarea unei încercări disperate a Statului paralel de a răsturna rezultatul alegerilor libere în care PSD a cîștigat cu un scor extraordinar.

Terenul pe care a încercat să se destructureze această coaliție a fost din interiorul PSD-ului. Se dorește destrămarea coaliției pentru a-și recăpăta puterea pe care a avut-o în ultimii zece ani. Unii au devenit uneltele celor care trag sforile în spate.

Eșecul a fost Cex al PSD, am urmărit cu multă atenție care va fi rezultatul acelor alegeri. Acela a fost momentul în care s-a tranșat lupta.

Cu o anumită naivitate, am crezut că  nu a fost vaccinat, dar se pare că nimeni nu scapă dintre cei care trec pe acolo. Mihai Tudose a căzut în această capcană. Și-a imaginat că, premier fiind, își face propria zonă de influență în partid.

Nu e Guvernul premierului, este o situație particulară. El trebuie să își ia un angajament față de proiectele partidului, el trebuie să își asume acest rol, este o maximă responsabilitate. Nu e un concurs de frumusețe, este o acțiune serioasă. Avem niște obiective ambiționase”, a declarat Tăriceanu la Antena3. 

Tag-uri:
tariceanu, dancila, guvern, psd, stat paralel

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1101.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1101-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Călin Popescu Tăriceanu nu a evitat nici să afirme că Mihai Tudose a fost cooptat de către cei care formează acest grup, fără a da însă numele celor care trag sforile.“A părut că a fost o confruntate între două găști din PSD, că a fost o bătălie între aceste...

Preluat de la EVZ