Declarațiile acide ale lui Liviu Dragnea l-au provocat pe Ctălin Ivan să formuleze un mesaj extrem de acid la adresa șefului său din partid.

„Când l-am criticat prima dată mai dur pe Dragnea, la începutul lui 2015, spunând că ar fi trebuit să-și asume o parte din eșecul alegerilor din 2014, a zis ca sunt “un puști obraznic întors cu cheița de Vanghelie”. 

Astăzi, când îl acuz direct că a distrus PSD și este foarte aproape să distrugă România, că a pus control direct și personal pe Guvern, Parlament și PSD, că ne scoate din Uniunea Europeană și ne compromite în fața partenerilor din NATO, sunt “un băiat foarte obraznic și vocal căruia i se apasă pe un buton”.

Deci, în trei ani de zile retorica lui Liviu Dragnea nu a evoluat absolut deloc. Din seriale cu sultani, angry birds și pescuit oceanic nu obții suficiente informații astfel încât, chiar și atunci când te enervezi, să fii cât de cât original”, a transmis Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

Totul a pornit de la o dezvăluire a lui Cătălin Ivan. Europarlamentarul a spus că Liviu Dragnea a suspendat o ședință de partid ca să se uite la Suleyman Magnificul.

“Am auzit un băiat foarte obraznic și foarte vocal căruia i se apasă pe un buton – lui și altor trei, că sunt un grup de patru, cu butoanele la ei tot timpul. Am vorbit și cu ai mei colegi. Nu îmi aduc aminte să fi oprit vreo ședintă ca să mă uit la Suleyman Magnificul. Este o prostie, cred că am vazut câteva episoade în urmă cu câțiva ani, dar oricum s-a terminat de mult timp. Mă mai uit la filme din când în când. Ce să fac… mai greșesc, mai citesc și câte o carte, dar o să îmi revin. Dacă nu este bine… nu mă mai uit la filme”, a fost replica de azi a lui Liviu Dragnea.

Tag-uri:
Dragnea, psd, ivan, bruxelles

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1109.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1109-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Declarațiile acide ale lui Liviu Dragnea l-au provocat pe Ctălin Ivan să formuleze un mesaj extrem de acid la adresa șefului său din partid.„Când l-am criticat prima dată mai dur pe Dragnea, la începutul lui 2015, spunând că ar fi trebuit să-și asume o parte din eșecul alegerilor din...

Preluat de la EVZ